Voor de start van de wedstrijd kregen de SKS'ers van hun trainer nog een speech over 'onderschatting van de tegenstrever'. SKS had er geen last van want na 50" kan De Groof Baert bedienen die schuin voor doel de bal al rustig binnen trapt 0-1 Van een droomstart gesproken

Na 10 min krijgt Nijs de bal, wringt zich tussen 2 spelers van Oosterzonen maar kraakt zijn schot en de bal gaat voorlangs. SKS blijft het meeste balbezit hebben maar echte kansen komen er niet meer tot de 21' een zeer sterk spelende Nijs de bal op het hoofd van Faes dropt maar die zijjn kopbal gaat nipt naast. In de 27' is er een slecht wegwerken van onze verdediging en Cannaerts trapt de bal over het doel van Maes. Dit was de enige bal die in de eerste helft in zijn buurt kwam. In de 44' krijgt doelman Mertens de bal toegespeeld van zijn eigen verdediging, kapt hij mooi Faes uit De Groof volgt maar de doelman verslikt zich in de bal en zo kan De Groof alleen op een leeg doel af en de 0-2 binnenduwen

Snelle tegentreffer

In de 2e helft zijn we nog maar net begonnen of Van Den Brande heeft de aansluitingstreffer al tegen het net hangen:1-2.

In de 54' zet Baert Faes alleen voor de doelman en de 1-3 staat vast. in de 58' wordt De Groof alleen voor doel gezet maar de doelman pakt. De bal komt na een paar tussenstations bij Faes maar zijn poging wordt van de lijn gered. In de 73' wordt er goed voordeel gegeven door de scheids op een bal voor Nuyens die kan doorgaan tot op de achterlijn en de bal voorbrengt,  Faes trapt de bal in de volley mooi binnen.

4' later wordt weer Faes gehinderd in de backlijn en strafschop voor SKS.  Faes trapt de bal naast en zo zien we dat een sluipschutter ook een schot kan missen. 3' voor het einde wordt Nijs alleen voor doel gezet maar is zeker niet zelfzuchtig en biedt Verlooy een doelpunt aan. Klasse dat we dit elkaar gunnen met weer een goede 2e helft van onze jongens. Volgende week spelen we tegen Wechelderzande op eigen terrein, zeker niet onderschatten.

Verslag: Luc Heylen/SKS Herentals/Nnieuws.be